8 MOTIVE SA ALEGI PROGRAMUL „NAVIGAND INTRE POLI”

1. Eficienta cursului

Eficiența cursului este dovedită repetat de studii internaționale (Colom,Vieta;2003,2005, 2010, 2015)

2. Respecta ghidurile internationale

Este singurul program din România care respectă ultimele recomandări ale ghidurilor internaționale (2016) legate de tratamentul tulburării bipolare

3. Ce este tulburarea bipolara?

Posibilitatea de a afla ce este tulburarea bipolare și ce simptome au episoadele

4. Factorii prevestitori si declansatori

Afli care sunt factorii prevestitori și declanșatori ai episoadelor de boală și cum să le previi, evitând dezechilibrele și menținând calitatea vieții

5. Familia alaturi de tine

Afli cum să trăiești cu această condiție cronică, fără stigmă sau vinovăție. Familia poate participa pentru a înțelege cum poate să te sprijine.

6. Tratament adecvat

Înțelegi clar rolul și mecanismul de acțiune al pastilelor și poți colabora mai bine cu psihiatrul tău pentru a ajunge la cea mai potrivită schemă de tratament pentru tine.

7. Un nou stil de viata

Afli despre rolul unui stil de viață echilibrat și construiești acest ”bioritm social” propriu (somn, activitate fizică, activitate profesională, întâlniri cu alte persoane și relații interpersonale) care să mențină stabilitatea emoțională.

8. Reducerea episoadelor de boala

CEL MAI IMPORTANT – O reducere cu peste 40 % a ratei de reaparitie a unor noi episoade de boală, pentru cei care asociază cursul cu tratamentul medicamentos.

Poti afla mai multe informatii accesand link-ul de mai jos

Program unic în România

Inscrie-te acum sunand la 0724.792.901.