Tulburarea de personalitate borderline poate avea o denumire necunoscuta multora, insa este foarte frecventa. Crizele emotionale intense si frecvente, impulsivitatea si exploziile furioase, disperarea, nesiguranta in relatii sunt tot atatea simptome care ridica multora dintre noi intrebari si pot fi semne de tulburare borderline. Aflati mai multe despre tulburarea borderline si dificultatile tratamentului dar si despre speranta adusa de programul Clinicii Hope-„Gaseste-ti echilibrul!”

Tratamentul folosind terapie dialectic-comportamentala (DBT) este standardul de aur si ofera speranta intr-o tulburare recunoscuta ca foarte dificil de tratat. In Romania, exista un singur program DBT complet in care tratamentul tulburarii borderline se poate face cu succes.

Programul Gaseste-ti echilibrul, desfasurat de Clinica Hope, reincepe din noiembrie 2018.

Daca frecvent viata ti se pare nedreapta, lipsita de sens si ti se intampla des sa suferi pentru ca simti ca nu contezi deloc pentru cei din jur, poate fi mai mult decat a trai in Romania prezentului. Afla despre tulburarea borderline din interviul urmator, sustinut de Dna Dr Gabriella Bondoc la Speranta TV!