Alaptarea este un proces natural extraordinar, dar care uneori, din diferite motive, are nevoie de putin ajutor. Procesul alaptarii incepe imediat dupa nasterea copilului. Consilierea in alaptare se adreseaza mamelor care au intrebari privind alaptarea sau intampina diverse probleme in alaptare, de la atasarea corecta la san pana la perioada intarcarii. Pe langa solutii concrete la problemele pe care le aveti, adaug si suportul si susutinerea de care aveti nevoie pentru ca aceasta experienta sa fie cat mai minunata si benefica.

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de alaptare este reprezentat de protectia imunitara, oferita de laptele matern.

 

Sistemul imun imatur la nastere (dezvoltarea lui fiind completă în jurul vârstei de 4 ani), este completat de  laptele matern ce conţine anticorpi, care a rolul de a proteja sanatatea copilului.

 

Pentru a beneficia de serviciile noastre din sfera copiilor: consiliere in alaptare, alaptare bebelusi, psihologie copii, psihoterapie copii, oferite de unul dintre specialistii nostri: psiholog pentru copii, psihoterapeut pentru copii sau psihiatru pentru copii,  asteptam sa ne contactati.

Clinica Hope – clinica de psihiatrie si psihoterapie Bucuresti sector 4 Str Graului Nr 21 (langa Oraselul Copiilor, Metrou Brancoveanu)

Durata:

Durata – 2 ore