TULBURARE DE PERSONALITATE BORDERLINE

Emotiile tale sunt foarte intense si schimbatoare? De multe ori ai comportamente impulsive, cu consecinte negative? Invata modalitati si tehnici concrete de a face fata acestor aspecte, de a readuce calmul, echilibrul si eficienta in relatiile tale si in interiorul tau!

   Inscrie-te la primul CURS DE ABILITATI destinat persoanelor suferind de TULBURARE DE PERSONALITATE BORDERLINE, parte din programul nostru de tratament ”GASESTE -TI ECHILIBRUL!”.

   Cursul incepe, vineri, 2 septembrie 2016, de la ora 14.00 si cuprinde sedinte saptamanale de 120 minute. Numarul maxim de cursanti este de 10 persoane. Inscrieri la 0724.79.29.01.

Cursul va va ajuta sa deprindeti modalitati practice pentru reglarea emotiilor, cresterea tolerantei la stress, mindfulness si cresterea eficientei in rezolvarea conflictelor si imbunatatire relatiilor  interpersonale. Tehnicile folosite imbina trainingul de abilitati din psihoterapia dialectic-comportamentala (DBT) cu cele din analiza tranzactionala.

Durata cursului este de 24 de saptamani, care se poate repeta pentru o durata totala de 1 an. Persoanele care se inscriu trebuie sa fie in psihoterapie individuala pe toata durata cursului si sa fie in evidenta sau sa aiba acces la evaluare psihiatrica daca este necesar.

   Programul de tratament ”GASESTE -TI ECHILIBRUL!”este destinat tratamentului persoanelor cu tulburare borderline si cuprinde:

– evaluare si supraveghere psihiatrica (daca este cazul),

-psihoterapie individuala cu psihoterapeuti cu experienta in domeniu si

-participarea la cursul de abilitati specifice.

 Psihiatrii si psihologii implicati in program lucreaza in echipa, cu intalniri saptamanale de consultari.