Pentru toti cei care vor sa vada dincolo de singuratate, intelegand motivele psihologice ascunse si descoperind cum sa isi aline suferintele si sa aduca schimbarea, va invitam sa va inscrieti in grupul de terapie si suport ”Cum sa ne eliberam de singuratate”.

“Ma simt atat de singură sau singur!” O sfâşietoare stare de gol in drumul existenţial al fiinţei umane. O emoţie care nu ţine cont de vârstă, spaţiu, timp sau origine. Locul în care tristeţea face pact cu durerea. O frontieră greu de trecut.

Pentru ca , de multe ori, suntem singuri desi nu ne dorim asta. Alteori ne simtim singuri chiar daca avem prieteni, suntem într-o relaţie mai mult sau mai puţin stabilă sau avem rude si cunostiinte. Simtim ca nimeni nu ne cunoaste cu adevarat, ca nimanui nu ii pasa de noi sau ca, pur si simplu, nu ne putem conecta cu ceilalti. De prea multe ori observam ca intram mereu în relaţii imposibile, in care sfirsim prin a fi abandonati sau respinsi sau, din contra, ii indepartam pe ceilalti desi ne dorim o relatie. De multe ori, ne e greu  sa construim relatiile calde si profunde de care avem nevoie!

Păşeşte încet printre gândurile tale. Fii curios! Lasă mintea ta să-ţi dăruiască răspunsurile potrivite.

Avantajul acestui grup este integritatea de a fi Tu însuţi şi emoţia de a afla cine eşti cu adevărat.

Durata unei sedinte este de două ore. Intalnirile vor avea loc o data la 2 saptamani, sambata de la ora 12.30, incepand cu 14 mai 2016.

Pretul unei sedinte va fi de 70 ron.

Grupul va fi facilitat de Psihoterapeut Bogdan Soceanu

Locaţia în care se vor desfăşura întâlnirile este Clinica de psihiatrie si psihoterapie HOPE: Str Graului nr 21 sector 4 Bucuresti

Detalii şi înscrieri la numarul de telefon: 0724.79.29.01