Program de dezvoltare personala continua

 

Iti propun sa vorbim despre copilul tau, bebe, prescolar, scolar, adolescent, in programul de dezvoltare personala continua „COPII SI ADOLESCENTI FERICITI”.

Vom incepe astazi cu pubertatea.

Copilul tau jumatate copil, jumatate adolescent, pe care incerci sa-l cresti cat poti tu de bine si sa-i oferi tot ceea ce crezi tu ca este mai bun,  se afla intr-o perioada unica si deosebit de dificila a existentei sale, in care schimbarile de dispozitie sunt regula: azi poate te ajuta la gatit sau la curatenia in casa, iar maine iti reproseaza ca esti un parinte enervant, sacaitor si neantelegator dupa care tranteste furios usa camerei. Astazi este vesel, plin de optimism si curaj, maine este trist,apatic,inchis in el si ….vesnic butonand telefonul. Tot astazi pare ca se cunoaste indeajuns, maine se simte neateles de cei din jurul sau.

Din dorinta de a fi alaturi de fiul sau fiica ta,de a-l incuraja in drumul complicat dar uluitor de frumos al adolescentei, am creat un program de dezvoltare personala continua destinat lor, denumit „COPII SI ADOLESCENTI FERICITI”.
Scopul intalnirilor saptamanale nu este acela de a-l schimba pe adolescent ci acela de a–i facilita accesul la lumea lui interioara si la propriile resurse, cu scopul de a-si gasi mai usor propriile raspunsuri la probleme.

Copilul tau se va afla intr-un mediu sigur, alaturi de tineri de varsta lui si  ajutat de un specialist (psiholog,psihoterapeut), va pune intrebari si se va explora pe sine intr-un cadru securizant  (si nu pe strada sau pe retelele de socializare!).

Raspunsurile pe care le va obtine il vor indruma catre o viata echilibrata si  fericita aleasa de el si vor stimula consultarea si comunicarea  cu tine, parintele lui.
Abia asteptam sa va primim in gasca noastra!

Consultati site-ul nostru, www.clinica-hope.ro sau pagina noastra de facebook pentru a nu rata inscrierile in programul de dezvoltare personala continua ,,COPII SI ADOLESCENTI FERICITI’’

Clinica Hope – clinica de psihiatrie si psihoterapie Bucuresti, Sector 4