sedii clinica hope

 

I.N.S.P.I.R.- A-Program pentru adolescenti

sedii clinica hope

Evenimentul din 1 noiembrie 2017 marchează lansarea celui de-al doilea sediu, în Str Pleșoianu, nr 79A, extinzându-ne astfel serviciile în nordul Bucureștiului. Prin cele două sedii, din sectoarele 1 și 4, Clinica Hope devine cea mai mare clinică destinată sănătății psihice din capitală, avînd o echipă formată din 11 psihiatrii și 14 psihoterapeuți.

La eveniment au participat atât presă cât și numeroși medici și psihologi dornici să afle noutăți din domeniul lor profesional ca și reprezentanți ai Direcțiilor de asistență socială și protecție a persoanelor cu handicap.

Anul acesta, am decis să ne extindem serviciile și să lansăm încă două proiecte: singurul program de psihoterapie destinat adolescenților cu probleme emoționale grave denumit INSPIR-A și singurul program destinat trainingului abilităților sociale în schizofrenie-programul CONEXIUNI.

”Acestea sunt ultimele programe dezvoltate de clinica noastră.  Este misiunea noastră profesională să completăm, cu perseverență, cu formele de tratament care lipsesc din peisajul românesc dar a căror recomandare este susținută de studii științifice și ghiduri. Așa putem trata pacienții cu cele mai bune forme de intervenție și să obținem rezultate pe măsură. Anul trecut am lansat alte două tipuri de psihoterapie care lipseau:  programul ”Navigând între poli” destinat persoanelor cu tulburare bipolară și programul ”Găsește-ți echilibrul” destinat tulburării de personalitate borderline.”- Dr Gabriella Bondoc, fondator Clinica Hope.

 

Vă mulțumim tuturor pentru participare și interesul acordat intervențiilor psihologice  din două domenii atât de complexe dar importante.

Dacă doriți să aflați mi multe despre poiectele de mai sus, puteți accesa

http://clinica-hope.ro/inspira-adolescenti/

Programul CONEXIUNI