Suferi de anxietate?

 

Completeaza un test de anxietate. Testul este unul online si prin completarea lui poti afla cat de grav este cazul tau.
Anxietatea și depresia sunt probleme de sănătate mintală comune care pot afecta pe oricine, indiferent de vârstă, sex sau rasă. Ele sunt caracterizate de un sentiment de anxietate, neliniște, teamă, tristețe, pierdere de interes pentru activitățile care îți plăceau și alte simptome care pot interfera cu viața ta de zi cu zi.
Dacă te simți anxios sau deprimat, există câteva lucruri pe care le poți face. Unul dintre ele este să completezi acest test de anxietate. Testul este rapid și ușor de completat și te va ajuta să înțelegi cât ești de afectat de anxietate.
Nivelul de anxietate poate varia de la o persoană la alta. Unele persoane pot experimenta un nivel de anxietate  doar în anumite situații, în timp ce altele pot avea un nivel de anxietate constantă. Anxietatea poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv stresul, traumele, genetica și anumite medicamente.
Dacă te confrunți cu anxietate, este important să cauți ajutor de la un profesionist din domeniul sănătății mintale. Există multe tratamente disponibile în Clinica Hope care te pot ajuta să te simți mai bine, inclusiv terapia, medicamentele și tehnicile de relaxare.

 

 

Optiuni de tratament

 

 

Inainte de a completa test de anxietate, este necesar sa vedem care sunt optiunile de tratament. Exista mai multe optiuni de tratament disponibile pentru anxietate si depresie, inclusiv:

  • Psihoterapie: Psihoterapia este un tip de tratament care te ajută să înțelegi și să gestionezi gândurile, sentimentele și comportamentele negative care contribuie la anxietatea și depresia ta. Există mai multe tipuri de psihoterapie disponibile, inclusiv terapia cognitiv-comportamentală (TCC), terapia interpersonală și terapia de familie.
  • Medicamente: Medicamentele pot fi utile pentru a trata simptomele anxietății și depresiei. Cu toate acestea, medicamentele nu sunt un tratament de sine stătător și ar trebui utilizate în combinație cu psihoterapia.
  • Stilul de viață: Modificările stilului de viață, cum ar fi exercițiile fizice regulate, o alimentație sănătoasă și un somn suficient, pot contribui, de asemenea, la ameliorarea simptomelor anxietății și depresiei.
  • Test de anxietate – acest test este conceput pentru a-ți evalua nivelul de anxietate. Testul este format din 20 de întrebări și durează aproximativ 5 minute pentru a fi completat.

 

Tipuri de psihoterapie

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuală este un tip de tratament care te ajută să înțelegi și să gestionezi gândurile, sentimentele și comportamentele negative care contribuie la anxietatea și depresia ta.

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu este un tip de tratament care te ajută să rezolvi problemele de relație care ar putea contribui la anxietatea și depresia ta.

Psihoterapie copii

Psihoterapia pentru copii este un tip de tratament care te ajută să înțelegi și să gestionezi anxietatea și depresia ta.

 

Test anxietate –  Care sunt rezultatele testului?

 

Odată ce ai completat testul, vei primi un raport care îți va oferi mai multe informații despre anxietatea și depresia ta. Raportul te va ajuta să înțelegi cauzele anxietății și depresiei tale, simptomele acestora și opțiunile de tratament disponibile.
Dacă rezultatele testului te îngrijorează, este important să vorbești cu un profesionist al Clinicii Hope din domeniul sănătății mintale. Un terapeut te poate ajuta să înțelegi mai bine anxietatea și depresia ta și să dezvolti un plan de tratament care să funcționeze pentru tine.

Test psihologic

Un test psihologic este utilizat pentru a evalua abilitățile cognitive, emoționale și comportamentale ale unei persoane. Nu aștepta!  Completează testul de anxietate  astăzi și începe să te simți mai bine.

Te asigurăm de faptul că datele tale personale sunt protejate prin măsuri specifice de securitate conform Politicii de Confidențialitate.

Inventarul de anxietate Beck

Incepeti testul:

Trebuie să specifici un text.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.