Cercul sigurantei - Clinica Hope

Cercul sigurantei

Programul Cercul siguranței

Un program de educație parentală

Meseria de Parinte – Multi dintre noi ne dorim si ajungem sa fim parinti. Insa de multe ori intram in aceasta etapa nepregatiti.
Ajungem in situatii in care simtim ca nu avem habar cum sa gestionam relatia cu copilul.
Lucrurile au evoluat foarte mult in domeniul parenting-ului si putem sa ne educam copilul mult mai bine.
Imagineaza-ti cum ar fi daca ai intelege ce vrea cu adevarat copilul tau sa-ti transmita.

Ca părinte ajungi să te afli într-o postură dublă: ai de îndeplinit atât nevoile proprii cât și nevoile copilului. Adesea, îndeplinind doar nevoile copilului, poți deveni obosit, extenuat, din ce în ce mai nervos.

În încercarea de a ține seama doar de nevoile tale poți ajunge la neglijarea copiilor, sau chiar la abuzul asupra lor.

Oare cum poți învăța ca părinte calea de mijloc și să-i asiguri siguranța emoțională copilului tău?

Programul Cercul Siguranței are la baza teoria atașamentului și este bazat pe interacțiunea părinte – copil. Se axeaza pe formarea și dezvoltarea unei relații sigure între părinte și copil. Astfel cuprinde strategii de parenting menite să protejeze și să hrănească emoțional copiii, să le asigure dezvoltarea independenței și să învețe să descifreze nevoile emoționale care se ascund sub comportamentele problematice ale copiilor.

Programul Cercul Siguranței te ajuta sa inveti urmatoarele abilitati:

– să înțelegi nevoia copilului învățând să-i deslușești emoțiile
– să creezi și să dezvolti o relație sigură părinte-copil,
– să dezvolți încrederea de sine a copilului
– să susții curajul și capacitatea copilului de a explora lumea
– să mărești capacitatea copilului de a-și înțelege si gestiona emoțiile
– să crești încrederea copilului că se poate baza pe ceilalți la nevoie

Dobândind aceste abilități, vei învăța să descifrezi atât nevoile tale cât și ale copilului. Copilul va fi conștient de comportamentele sale și deseori te va ajuta să repari problemele din relația voastră.

Programul Cercul Siguranței cuprinde un set de 4 sedinte a câte 2h30, se desfășoară în grupuri de 8 – max. 10 persoane și se bazează pe scurte înregistrări video care sunt discutate de către facilitator și care sunt completate cu discuții pe baza cazurilor proprii.

DE CE SA VII LA CLINICA HOPE?

Suntem dedicati oferirii celor mai bune tratamente pentru sanatatea ta psihica si emotionala. Cum stim care sunt acestea? Aplicam cunostintele ultimelor ghiduri internationale de tratament si tintim sa oferim intreaga gama de interventii dovedite stiintific ca fiinde cele mai eficiente, de la medicatie la tipurile de psihoterapie.

Organizam totul in PROGRAME DE TRATAMENT pentru ca sa stii tot timpul intreaga gama de servicii de care ai nevoie si ce parcurs ai de urmat.

Noi oferim o abordare individuala, in care tu poti alege intre toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Avantajul nostru consta insa in faptul ca suntem o clinica exclusiv destinata sanatatii psihice, in care psihiatrul si psihoterapeutul fiecarui pacient comunica si colaboreaza intre ei, cu acordul tau, aplicand programe specializate pentru ca sa primesti cea mai bun si eficient parcurs terapeutic pentru tine.

Astfel sansele tale sa rezolvi problemele cauzate de aceasta afectiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Eforturile de a construi programe complete de tratament a adus clinicii în 2018 o neașteptată apreciere internațională, Clinica Hope devenind singura clinică din România care a primit, în Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru ”Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

Totul incepe la noi cu un CONSULT LA MEDIC.

Stabileste o programare!
CLINICA HOPE se dezvoltă continuu din 2009, pornind de la o idee clară: să ofere pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific, urmărind recomandările de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatrii și psihologi, ne urmărim cu perseverență obiectivele și inovăm continuu, lansând în ultimii ani nu mai puțin de 4 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Prin programele noastre, ne dorim să-ți oferim toate șansele de recuperare și beneficiile pentru sănătate și sa-ti oferim înapoi Speranța și Echilibrul!

Programeaza-te
Call Now Button