TEST DEPRESIE

test depresie

Știi că poți suferi de depresie fără să fi constient de acest lucru?

Cu ajutorul acestui test pt depresie poti afla in ce masura simptomele depresiei iti afecteaza viata si care sunt felurile in care se manifesta.

Intrebarile de mai jos se refera la starea de spirit si comportamentul avut in ultima perioada.

Rezultatele acestui test nu pot inlocui un diagnostic stabilit de catre medic. Consulta un specialist ori de cate ori ai sentimente depresive care te impiedica sa functionezi normal sau iti creeaza stari de ingrijorare.

Dupa cum ai observat pana acum, ai capacitatea sa treci printr-o perioada deprimanta, intr-un fel sau altul. Insa problema este ca aceste tot revin si sunt din ce in ce mai accentuate.

Reducerea vulnerabilității la emoțiile negative

Ideea aflată la baza acumulării de emoții pozitive este aceea de a crea suficiente experiențe pozitive astfel încât acestea să fie ca un tampon pentru cele negative și să-ți confere mai multă rezistență în fața emoțiilor negative.

Acest simplu test este menit să te ajute să-ți faci o idee cu privire la nivelul de experiențe pozitive pe care le-ai trăit săptămâna trecută. Astfel vei avea o idee mai buna asupra modului cum iti traiesti viata si capacitatea ta de a face fata problemelor ce pot aparea.

De asemenea afland scorul tau primesti si recomandari referitoare la ce ar trebui sa faci.

Cu cat nivelul tau de experiente placute este mai mare cu atat mai usor vei putea sa faci fata experientelor negative ce pot aparea in viata ta.

Trebuie să specifici un text.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Trebuie să completezi acest câmp.
Programeaza-te
Call Now ButtonPROGRAMEAZA-TE