Ocrain Radu - Medic Psihiatru

Este medic specialist in psihiatrie si psihoterapeut in Clinica Hope din Bucuresti.  

Dr. Radu Ocrain este specialist in domeniul sanatatii mintale, cu o pregatire vasta in diagnosticarea si tratarea tulburarilor mentale. In calitate de Medic Specialist Psihiatru, dr. Radu Ocrain demonstreaza expertiza sa in abordarea diverselor probleme de sanatate mintala, de la anxietate si depresie la tulburare borderline.

Dr. Radu Ocrain este si psihoterapeut in formare in analiza existentiala si psihoterapeut DBT. Aceasta dubla specializare ii permite sa ofere pacientilor o abordare holistica a problemelor lor, combinand terapia medicamentoasa cu terapia psihologica.

“Poți lua orice unui om, mai puțin un lucru: ultima libertate umana – cea de a alege propria atitudine în orice circumstanțe, de a alege propriul drum.” (Viktor Frankl)

Ocrain_Radu psihiatru adulti

Dr. Radu Ocrain este dedicat sa ofere ingrijire medicala de calitate, bazata pe dovezi stiintifice si pe o abordare individualizata a fiecarui pacient. El pune accent pe construirea unei relatii de incredere cu pacientii sai, oferindu-le un spatiu sigur pentru a explora problemele lor si a gasi solutii.

Medic psihiatru Ocrain Radu – un specialist de incredere pentru tratarea tulburarilor emotionale la adulti.

2 Removebg Preview 1 E1702977013764

Educatie si formare

 

 • 2018 – Masterat in stiinte cognitive “Open Mind” – Universitatea Bucuresti, Facultatea de Filosofie, Bucuresti (Romania)
 • 2017 – Workshop “Formarea personalitatii din perspectiva adleriana” – Joyce Callus – Institutul de Psihologie si Psihoterapie Adleriana, Bucuresti (Romania)
 • 2015 – Diploma de Licenta – Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila“, Bucuresti (Romania)
 • 2012 – Diploma de absolvire “Train the Trainers” – AIESEC Bucharest, Bucuresti (Romania)

4 Removebg Preview 1 E1702977041314

Participare la congrese si evenimente stiintifice

 • Poster “Fractali in mintea noastra: Teoria haosului in Psihiatrie”,al 21-lea Congres National al Asociatiei Medicilor Rezidenti in Psihiatrie din Romania, 15-17.09.2017, Palatul Ghica, Bucuresti, Romania.
 • Prezentare orala “Fractals in our mind: Chaos theory in Psychiatry”, 1st Eastern European Conference of Mental Health, 11-14.05.2017, Galati, Romania.
 • 15-17.09.2017 Al 21-lea Congres National al Asociatiei Medicilor Rezidenti in Psihiatrie din Romania, Palatul Ghica, Bucuresti, Romania
 • 27.05.2016 – Simpozionul National de Psihiatrie “Experimenteaza noile perspective!”, Bucuresti, Romania
 • 16-18.09.2016 – Al XX-lea Congres National al Asociatiei Medicilor Rezidenti in Psihiatrie din Romania, Targu-Mures, Romania
 • 06-08.10.2016 – Conferinta Nationala de Psihiatrie si Sanatate Mintala, Craiova, Romania
 • 7. 19.11.2016 – “Psihiatria romaneasca: situatie de interventie in criza”, Bucuresti, Romania

Cauti medic psihiatru?

Suna chiar acum!

 Beneficiaza de asistenta personalizata in stabilirea programarii!
Echipa noastra este aici pentru tine pentru a-ti oferi tot sprijinul
de care ai nevoie.

Stabileste online o programare!

Programeaza un consult psihiatric/sedinta psihoterapie!
Simplu si rapid.
Totul la un click distanta!