Dr. Costin Matei Ioan

 

Dr. Costin Matei este Medic Specialist Psihiatru pentru adulti. Are experienta in domeniu de peste 4 ani de zile.

FB IMG 1674651030773
Este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila‘‘ (2013) si medic specialist psihiatrie din 2019.

A efectuat rezidentiatul in Marien Hospital din Mülheim si Spitalul Alexianer din Krefeld, Germania. In cele din urma a lucrat timp de 1 an intr-o clinica de neurologie si 4 ani intr-o clinica supraregionala de psihotraumatologie si medicina psihosomatica (inclusiv ca medic specialist pana in 2021).

In perioada rezidentiatului a fost membru al Grupului de Lucru ,,Psychiatry across Borders (psihiatrie dincolo de granite) in EFPT (Federatia Europeana de Medici Rezidenti in Psihiatrie) si coordonatorul federatiilor nationale in cadrul acestei federatii (2016-2018).

Actualmente este membru activ al EPA (Asociatia Europeana pentru Psihiatrie) si participa in mod regulat la congrese.

Din 2019 pana in 2022 a studiat la Universitatea din Glasgow, unde a obtinut titlul de “Master in Global Mental Health”.[/vc_column_text]

Considera ca tulburarile psihice trebuie abordate dintr-o perspectiva biologica dar si psihologica si ofera pacientilor un cadru relaxat si discret, in care se consulta cu pacientii inainte de a crea un plan therapeutic optim. De asemenea, crede cu convingere ca o relatie medic-pacient de calitatea are un rol de baza in tratamentul bolilor psihice.

Programeaza-te la Dr. Costin Matei

Suna chiar acum

Colegele noastre te vor ajuta sa-ti faci o programare cat mai potrivita pentru tine.

Nu poti vorbi acum?

Preferi sa ne scrii?

Completeaza formularul de mai jos.