En

Hope Online

Terapie de calitate din confortul casei tale!

  • Servicii de excelență în tratamentul tulburărilor psihice!
  • Cei mai experimentați specialiști în tulburări psihice majore!
  • Primești un diagnostic corect!
  • Programe specializate de tratament!
  • Servicii la standarde internaționale!
  • Totul doar la un click distanță!

Clinica Hope este premiată internațional pentru cele mai bune practici medicale!

HOPE ONLINE este o platformă online unde poți găsi personal specializat în tratamentul tulburărilor psihice. Poți obține acum sprijinul de care ai nevoie într-un mod rapid, sigur, eficient, oriunde din țară sau din străinătate. 

0
Psihiatri de adulți
0
Psihoterapeuți de adulti
0
Psihoterapeuți de copii
0
Pacienți mulțumiți
0
Sedințe pe zi
0
Sedii în țară

Cum te va ajuta

 

1. Tratament complet. Obții toate informatiile și sprijinul de care ai nevoie pentru a fi mai fericit – acum și în viitor.

2. Terapie de calitate. Programele noastre de tratament se bazează pe tratamente dovedite științific, bine cercetate, recomandate de toate ghidurile internaționale de specialitate. Terapeuții noștri sunt înalt calificați, cu o gamă largă de acreditări.

3. Accesibilitate. Terapeutul tău este mult mai accesibil aici pentru tine ori de câte ori ai nevoie.

4. Anonim și privat. Mult mai intim! Nu există riscul de a te expune fizic în cabinetul terapeutului sau în sala de așteptare.

5. Securizat și confidențial. Toate informațiile tale sunt criptate în serverul nostru securizat, unde doar tu și terapeutul ales de tine le puteți accesa.

Primesti ajutor profesionist, pe orice dispozitiv, oriunde
te-ai afla!

Cum functioneaza serviciul Hope Online?

Te programezi in 4 pasi foarte simpli

primi pasi aplicatie hope online
pasi secundari hope online

Te intelegem

 

Știm cât este de dificil este să obții o programare de terapie față în față în perioada aceasta, să găsești o zi liberă în programul tău aglomerat sau pur și simplu să găsești un specialist care să fie potrivit și adecvat pentru tine.

Nu mai menționăm că o parte din avantajul ședintelor de terapie față în față la care poți participa dispar, odată ce purtăm masca de protecție. Acest lucru îngreunează comunicarea, acoperind una din cele mai expresive părți ale corpului, fața!

 

Evita toate aceste probleme!

 

Hope Online îți dă acces la terapie de calitate la cele mai înalte standarde recomandate de ghidurile internaționale.

În doar 4 pași rapizi vei putea lua legătura cu cei mai buni specialiști în domeniu! Sedințele se țin doar pe aplicația ZOOM.

Este important să existe posibilitatea de a alege cum dorim să ținem ședințele, iar persoanele care suferă de tulburări psihice, nu trebuie să fie limitate in a beneficia de ajutor.

De ce sa ai incredere in sistemul Hope Online?

 

Din 2016, Clinica Hope este în continuă dezvoltare, anul acesta ne extindem și în online! Ne dorim să facem accesul la servicii de sănătate mintală mult mai ușor.

Suntem singura clinică de sănătate mintală din România care a primit distincție internațională pentru bune practici medicale. Oferim programe complete de tratament identice cu cele oferite de tări precum Suedia, Elveția și Marea Britanie, abordând unele dintre cele mai dificile tulburări: tulburarea de personalitate borderline, tulburarea bipolară și schizofrenia. Clinica Hope înseamnă expertiză și profesionalism, empatie, confidențialitate, punctualitate.

Suntem singura clinică din țară care a primit prestigiosul premiu Rose of Paracelsus pentru „Cele mai bune practici medicale” – Best Medical Practice!

Specialisti

Ia legatura cu cei mai buni specialiști autorizați, acreditați și cu experiență, care te pot ajuta cu o serie de probleme, precum: anxietate, depresie, relații, traume și multe altele. Vei obține același profesionalism și calitate la care te-ai aștepta de la un terapeut din cabinet, dar cu capacitatea de a comunica când și cum dorești.

iliescu maria

Iliescu Maria


Medic specialist Psihiatru, Psihoterapeut de cuplu și familie, Interes profesional pentru patologia neurocognitivă a vârstnicului
psihoterapie online baltaretu luminita

Băltărețu Luminița


Psiholog, Psihoterapeut, Formare în Analiză Tranzacțională si metoda „Ascultă-ți Corpul”, Module de formare „Lucrul cu corpul în psihoterapie”
catichi nadia

Catichi Nadia


Psiholog, Psihoterapeut experiențial, Masterandă Psihologie clinică și intervenție psihologică, Terapeut ABA pentru autism
codreanu

Codreanu Delia


Psiholog și psihoterapeut în Analiză Tranzacțională, specialist autonom, cu experiență clinică în terapie individuală, de cuplu și grup
manescu

Mănescu Melania


Psiholog –  Logoped – Psihoterapeut cu formare în Analiza Tranzacțională, Terapia Sistemică copil, cuplu, familie, Competențe DBT

Inca ai intrebari despre platforma Hope Online?

Iata cum:

Hope Online ofera numai cu psihoterapeuți și psihiatri autorizați si verificați, care sunt specializați într-o varietate de probleme de sănătate mintală. A avea grijă de sănătatea ta psihică te poate ajuta să faci alegeri sănătoase, să trăiești o viață împlinită și echilibrată. Prin urmare, specialiștii noștri profesioniști te vor susține și vor fi alături de tine în acest proces! Scapă de problemele tale emoționale în cel mai simplu mod posibil.

Serviciile pe care le punem la dispoziție momentan sunt: Psihiatrie, Psihoterapie Individuală sau de Grup, Psihoterapie de Familie, Psihoterapie pentru Tulburarea Borderline și Tulburarea Bipolară.

Scopul nostru este o abordare completă a diferitor tulburări psihice prin oferirea diferitor programe specializate de tratament adaptate nevoilor și dorințelor tale.

Toți medicii și psihoterapeuții din echipa noastră au o abordare preventivă în ceea ce privește sănătatea mintală.

Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiența în domeniul sănătății mintale, cu multiple formări precum: Doctor în medicină și științe medicale, Terapie Dialectic-Comportamentală (DBT), Terapie Cognitiv-Comportamentală, Psihoterapie Adleriană, Analiză Tranzacțională, Terapie Ericksoniană, Terapie ABA și multe altele. O mare pare din personalul Clinicii Hope are specializare dublă atât psihiatrie cât și psihoterapie.

Cel mai important, ei sunt sunt alături de tine cand ai nevoie, îți oferă tratamentul si sprijinul de care ai nevoie, iar prin profesionalismul, empatia, altruismul și integritatea de care dau dovadă, își folosesc resursele necesare pentru a te ajuta să ai parte de o viață mai bună!

Terapia online se poate face pe majoritatea dispozitivelor de comunicare online disponibile. Vorbim aici de telefon, tabletă, laptop, calculator sau alte dispozitive similare. Este necesară doar o conexiune stabilă la internet. Aparatul trebuie să fie pornit și să aibă camera și microfonul activate.

Platforma Hope Online este un serviciu care garantează securitatea! Când te inscrii, îți solicităm numele complet și informații de contact. Datele sunt păstrate în siguranță în sistemul nostru și pot să fie accesate doar de tine și de specialistul tău!

 

Prețul ședințelor online nu diferă față de prețul ședințelor unde trebuie să fii prezent fizic. Costul serviciilor noastre poate să fie vizualizat și în lista noastră de prețuri.

Este important să ai un partener de nădejde care să-ți dea indicații cât mai eficiente pentru diminuarea problemelor emoționale. Rămânem alături de tine în aceste momente pentru că știm cât de important este să continui acest proces și sa rămâi echilibrat în drumul tău spre o viață mai bună!