Misiune si Valori ale clinicii Hope

Misiune si valori – Cand ai o suferinte psihica, cu singuranta ai nevoie de empatie, intelegere si consiliere. Nu vrei holurile aglomerate, reci și impersonale ale unui spital sau policlinici, respingatoare, considerata pentru „nebuni”.. Nu ai nevoie să stai la coadă și să se uite ceilalți la tine etichetandu-te nebun. Nu ai nevoie să te îmbrâncești, să îți ții „rând”, să te grăbești pentru că e medicul ocupat, să nu ai timp să pui întrebări etc. Nu ai nevoie să ți se dea „sfaturi înțelepte” și nici să fii tratat cu superioritate.

CLINICA HOPE este liderul clinicilor de sănătate mintală din țară, atât prin cifra de afaceri cât și prin numărul de profesioniști și programele de tratament unice.

Ne dezvoltăm continuu din 2009

Pornind de la o idee clară: să oferim pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific. Având o echipă completă de psihiatrii și psihologi, ne urmărim cu perseverență misunile și valorile, având nu mai puțin de 5 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Eforturile noastre au oferit posibilitatea persoanelor cu tulburări psihice severe (Schizofrenia, Tulburarea Bipolară și Tulburarea Borderline, adolescenți cu probleme emoționale grave) să beneficieze de tratamente complete, la cele mai înalte standarde.

OFERIM SERVICII MODERNE DE PSIHIATRIE ȘI PSIHOTERAPIE

pentru toate tipurile de tulburări și nevoi psihologice, atat ale adulților cât și ale copiilor.

Misiune si valori – Suntem alaturi de tine si dorim sa iti oferim servicii la cele mai inalte standarde!

Ai nevoie de intimitate, căldură și înțelegere; de răbdare și delicatețe; de respectarea unicității minții tale, chiar dacă problema poate fi încadrată într-un diagnostic; de punctualitate și confidențialitate.

La noi vei găsi:

  • profesionalism
  • un spațiu cald, intim, în care să te simți mai degrabă ca acasă decât ca la medic
  • respectarea cu strictețe a orei de programare
  • empatie
  • confidențialitate
  • o schemă de tratament personalizată, care să conțină medicamente și/sau psihoterapie individuală și de grup