Orientare Vocationala

Ești elev sau student, iar planurile din copilărie, părerile părinților și ale persoanelor apropiate sunt împărțite?
Ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să faci o schimbare în viața profesională?
Cea mai bună decizie privind cariera ta este să afli ce profesie ți se potrivește prin orientare vocationala.

Te putem ajuta prin intermediul unui soft complex și verificat pe mii de cazuri să iți găsești calea profesională potrivită pentru tine/copilul tău.

Orientare vocationala:

Ce ştiu şi ce pot să fac bine?
Ce aş dori, ce mi-ar plăcea să fac?
Care sunt cu adevarat valorile mele?
Cine sunt?
Ce ar fi important să ştiu / să pot / să fac pentru a-mi îndeplini scopurile, aspiraţiile, idealurile privind cariera?

Orientare vocationala – Dacă dorești performanță și satisfacție profesională, te putem ajuta să afli care este cariera potrivită pentru tine. Putem determina si domeniile de activitate în care vei lucra cu plăcere, având în acest fel succes profesional.

Omul fericit este acela care stăpâneşte şi munca, şi dragostea.”- Sigmund Freud

DE CE SĂ VII LA CLINICA HOPE?

Suntem dedicați oferirii celor mai bune tratamente pentru sănătatea ta psihică și emoțională. Cum știm care sunt acestea? Aplicăm cunoștințele ultimelor ghiduri internaționale de tratament, Tintim să oferim întreaga gamă de intervenții dovedite științific ca fiind cele mai eficiente, de la medicație la tipurile de psihoterapie.

Organizăm totul în PROGRAME DE TRATAMENT.  Astfel vei știi tot timpul întreaga gamă de servicii de care ai nevoie și ce parcurs ai de urmat.

Noi oferim o abordare individuală, în care tu poți alege între toate cele 3 variante.: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice. Psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul tău. Aplicând programe specializate ne asiguram ca tu să primești cel mai bun și eficient parcurs terapeutic pentru tine.

Astfel șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Eforturile de a construi programe complete de tratament au adus clinicii în 2018 o neașteptată apreciere internațională. Clinica Hope a devenit singura clinică din România care a primit, în Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus. Premiu decernat de Asociația Medicală Europeană pentru „Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

Totul începe la noi cu un CONSULT LA MEDIC.

Stabilește o programare!
CLINICA HOPE se dezvoltă continuu din 2009, pornind de la o idee clară.: să ofere pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific, urmărind recomandările de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatri și psihologi, ne urmărim cu perseverență obiectivele și inovăm continuu. Am lansat astfel în ultimii ani nu mai puțin de 4 tipuri de programe unice de tratament. Toate sunt recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Prin programele noastre, ne dorim să-ți oferim toate șansele de recuperare și beneficiile pentru sănătate și să-ți oferim înapoi Speranța și Echilibrul!

Programeaza-te
PROGRAMEAZA-TE