Programul Mindfulness la purtator - Clinica Hope

Adesea suntem cu gândul în altă parte și facem lucruri automat, acționăm impulsiv sau ne este dificil să oprim gândurile care se repetă, oricât de tare am încerca. Alteori, durerea emoțională, stresul zilnic sau anxietatea par să ne macine și să ne consume energia și să nu ne mai putem concentra pe o sarcina atunci când este nevoie. Prin „Mindfulness la purtător” înveți abilități de practică zilnică a  Mindfulness-ului, pentru a reuși să te reconectezi cu tine, să fii mai conștient de viața ta interioară și exterioară și mai ales, cum să acționezi pentru a-ți reduce suferința și a-ți crește starea de bine.

Mindfulness la purtător: beneficii

 • te va ajuta să îți schimbi comportamentul impulsiv și dependent de emoții,
 • vei putea să îți crești capacitatea de a observa, înțelege și remodela propria-ți minte și vei dobândi abilitatea de a cunoaște realitatea din mai multe perspective,
 • vei învăța să fii prezent în viață fără a evita și/sau suprima experiențele  – cu noi dar și cu ceilalți,
 • vei învăța cum să îți reduci emoțiile negative (anxietate, furie), observând cu o stare de curiozitate și deschidere propriile experiențe, vei ajunge în timp la o înțelegere și o claritate mai mari ale ființei tale,
 • te va învăța că oricine poate să practice o formă de mindfulness.

Mindfulness la purtător: cum va decurge

 Vei învăța să practici 6 abilități,

 • Abilități „ce” – observă, descrie și participă,
 • Abilitățile „cum”  – non-evaluativ, câte un lucru pe rând, eficace,
 • Vom povesti despre echilibrul între mintea rațională și cea emoțională,
 • Vei învăța ce este mintea înțeleaptă și cum să o accesezi,
 • Vei învăța exerciții prin care să aplici Mindfulness în viața de zi cu zi,
 • Vei învăța cum să depășești obstacolele din fața practicării Mindfulness.

DE CE SĂ VII LA CLINICA HOPE?

Suntem dedicați oferirii celor mai bune tratamente pentru sănătatea ta psihică și emoțională. Cum știm care sunt acestea? Aplicăm cunoștințele ultimelor ghiduri internaționale de tratament și țintim să oferim întreaga gamă de intervenții dovedite științific ca fiind cele mai eficiente, de la medicație la tipurile de psihoterapie.

Organizăm totul în PROGRAME DE TRATAMENT, pentru ca să știi tot timpul întreaga gamă de servicii de care ai nevoie și ce parcurs ai de urmat.

Noi oferim o abordare individuală, în care tu poți alege între toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice, în care psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul tău, aplicând programe specializate pentru ca să primești cel mai bun și eficient parcurs terapeutic pentru tine.

Astfel șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Eforturile de a construi programe complete de tratament au adus clinicii în 2018 o neașteptată apreciere internațională, Clinica Hope devenind singura clinică din România care a primit, în Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru „Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

Totul începe la noi cu un CONSULT LA MEDIC.

Stabilește o programare!
CLINICA HOPE se dezvoltă continuu din 2009, pornind de la o idee clară: să ofere pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific, urmărind recomandările de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatri și psihologi, ne urmărim cu perseverență obiectivele și inovăm continuu, lansând în ultimii ani nu mai puțin de 4 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Prin programele noastre, ne dorim să-ți oferim toate șansele de recuperare și beneficiile pentru sănătate și să-ți oferim înapoi Speranța și Echilibrul!

Programeaza-te
Call Now Button