Dacă există suspiciunea unor probleme psihice, unul dintre primii pași este evaluarea psihiatrica.

In ce consta evaluarea psihiatrica?

Evaluarea psihiatrica cu medicul specialist psihiatru va dura 45 – 50 minute și va urmări:

– stabilirea diagnosticului sau
– ce analize sunt necesare pentru stabilirea acestuia și a tratamentului. Ttrebuie excluse alte boli și trebuie stabilită starea generală de sănătate a organismului.
– hemoleucogramă
– transaminaze, GGT, uree, creatinina, glicemie, ionograma
– EKG
– EEG
– nivelul hormonilor tiroidieni
– examen neurologic
– examen de medicină internă
– tomografie computerizată cerebrală
– felul în care se va institui tratamentul: ambulator/spitalizare, în funcție de gravitatea bolii
– tipul de tratament:  psihofarmacologic, psihofarmacologic și psihoterapeutic sau psihoterapeutic.

O cunostinta are nevoie de ajutor?

Contactați un specialist pentru a afla mai multe despre evaluarea psihiatrica.

Evaluarea psihiatrica are si implicatii

E posibil că medicul să dorească să stea de vorbă și cu membri ai familiei dumneavoastră, cu acordul dumneavoastră.
Uneori va fi nevoie de mai multe consultații inițiale până la stabilirea diagnosticului și a tratamentului.

Evaluarea psihiatrica este confidențială, ca și datele medicale scrise legate de cazul dumneavoastră. Ele nu pot fi obținute decât de către autoritățile statului sau procuratură. Asta se poate intampla doar în cazul în care aceste date au o relevanță legată de ceea ce investighează acestea. Ele nu pot fi solicitate de rude, cunoștințe sau de la locul de muncă.

Evaluarea psihiatrica se bazează foarte mult pe datele care le comunicați dumneavoastră medicului. De aceea, dacă doriți să primiți ceea mai bună îngrijire posibilă, fiți sincer cu psihiatrul dumneavoastră. Spuneți-i toate problemele sau modificările stării dumneavoastră psihice.

DE CE SĂ VII LA CLINICA HOPE?

Suntem dedicați oferirii celor mai bune tratamente pentru sănătatea ta psihică și emoțională. Cum știm care sunt acestea? Aplicăm cunoștințele ultimelor ghiduri internaționale de tratament. Tintim să oferim întreaga gamă de intervenții dovedite științific ca fiind cele mai eficiente, de la medicație la tipurile de psihoterapie.

Organizăm totul în PROGRAME DE TRATAMENT, pentru ca să știi tot timpul întreaga gamă de servicii de care ai nevoie și ce parcurs ai de urmat.

Noi oferim o abordare individuală, în care tu poți alege între toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice. Obligatoriu psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul tău. Aplica programe specializate pentru ca să primești cel mai bun și eficient parcurs terapeutic pentru tine.

Astfel șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic. Evaluarea psihiatrica iti va aduce rezultatele dorite mult mai rapid si intr-un mod corect.

Eforturile de a construi programe complete de tratament au adus clinicii în 2018 o neașteptată apreciere internațională. Clinica Hope a devenit singura clinică din România care a primit, în Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru „Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

Totul începe la noi cu un CONSULT LA MEDIC.

Programeaza-te la evaluarea psihiatrica!

CLINICA HOPE se dezvoltă continuu din 2009, pornind de la o idee clară: să ofere pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific, urmărind recomandările de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatri și psihologi, ne urmărim cu perseverență obiectivele și inovăm continuu, lansând în ultimii ani nu mai puțin de 4 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Prin programele noastre, ne dorim să-ți oferim toate șansele de recuperare și beneficiile pentru sănătate și să-ți oferim înapoi Speranța și Echilibrul!