Vara asta scapa gratuit de depresie

 

 

Conform unui raport despre depresie publicat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in intreaga lume exista peste 264 milioane de oameni din toate categoriile de varsta, care sufera de depresie. Depresia este o afectiune ce-ti da viata peste cap, asa ca e bine sa nu o lasi netratata!

Evenimentele sociale ample nasc, prin natura lor, reactii de ingrijorare si depresie la nivel social, cu efecte indelungate. Putini stiu ca la mai bine de 14 ani de la atacul din 11 septembrie, 15 din adultii din New York aveau inca depresie ca urmare a acelor evenimente.

Simptomele depresiei pot fi copleșitoare și pot afecta în mod semnificativ calitatea vieții tale. Tristețe, anxietate, lipsă de energie, pierderea interesului și sentimente de neputință pot deveni apăsări greu de suportat.

Însă nu trebuie să treci prin această luptă singur.

Cu ajutorul ședințelor de terapie, Clinica Hope te susține în redobândirea echilibrului emoțional.

Echipa noastră de specialiști în sănătate mentală îți oferă sprijinul necesar pentru ameliorarea și tratarea depresiei prin cele 12 sedinte de terapie.

 

scapa de depresie

De ce să alegi acest program?

Noi oferim o abordare profesionistă, în care pacienții pot alege între toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt. În plus, am creat programe specifice de tratament și workshop-uri precum acesta, în care poți învăța cum să gestionezi singur depresia.

Acest program este format din 12 sedințe de terapie în care te eliberezi de depresie.

  • serviciu decontat de Casa de Asigurări de Sănătate;
  • un spațiu cald, intim, în care te simți ca acasă;
  • o echipă de specialiști cu abilități de interrelaționare deosebite, motivați personal de dorința de a contribui la o transformare pozitivă în viețile oamenilor;

Specialiștii noștri au o îndelungată experiență în domeniul tratamentului depresiei.

Aplicând metodele combinate, avem o eficiență mult mai mare pe termen lung. Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice.

Psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul pacientului, aplicând programe specializate pentru ca acesta să primească cel mai bun și eficient parcurs terapeutic.

Astfel, șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Condiții obligatorii de înscriere în programul Vara asta scapă gratuit de depresie :

  • Este necesar să fii asigurat la CNAS.
  • Este necesar să ai bilet de trimitere de la medicul de familie.
  • Sedințele se desfăsoară în format de grup.
  • Doar 20 de locuri sunt disponibile
  • Programul este disponibil doar pentru locațiile din București și Timișoara

Grabeste-te! Locurile sunt limitate.

Înscrie-te acum in program și beneficiază gratuit de tratament.