Curs de psihoeducatie schizofrenie


Toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege si trata aceasta tulburare complexa.

 

Invata despre cea mai grava tulburare psihica.

 

Schizofrenia este inspaimantatoare pentru toata lumea, fiind considerata cea mai grava tulburare psihica. Toata lumea o priveste cu o groaza care vine din secole in urma, de pe vremea cand aceasta tulburare era de neinteles si, mai grav, de netratat. Cei care sufera de aceasta tulburare au nevoie de intelegere dar, mai ales, de sprijin.
Insa schizofrenia nu alege, afectand oamenii din toate categoriile sociale.

Uneori, are semne prevestitoare inca din adolescenta sau din tinerete, alteori, primul episod de schizofrenie poate aparea pe neasteptate. De foarte multe ori, in primii ani, incercam sa nu credem ca avem schizofrenie si trecem prin foarte multe momente de negare. Pacientii nu isi iau tratamentul in speranta ca a fost doar un accident, au impresia ca a fost doar un prim episod sau ca a fost din cauza stresului.

Cand si cum reusim sa scapam de aceasta cumplita stigmatizare care ne face sa nu apelam la ajutor? Este vorba despre stigmatizarea care ne opreste din a fi deschisi si din a intelege cum putem avea o viata normala atunci cand suferim de schizofrenie.

 

Avem nevoie sa putem vorbi deschis. De aceea am creat cursul de psihoeducatie pentru schizofrenie din cadrul programului ,,Conexiuni”, sigurul curs din tara dedicat schizofreniei.
Cursul se adreseaza atat persoanelor care sufera de aceasta tulburare, dar si membrilor familiilor lor.

Psihoeducatie
Psihoeducatie GRATUITA pentru Schizofrenie

Cursul va clarifica urmatoarele subiecte:

  • despre ce este, mai exact, schizofrenia
  • rolul tratamentului si a altor metode de interventie psihologica
  • cum putem avea o viata normala.

Putem sa ne preocupam de munca, de familie, in conditiile in care exista un tratament medicamentos eficient. Putem avea o viata normala atunci cand suferim de schizofrenie!

Ii invitam pe toti cei care au primit acest diagnostic, dar si familiile care au in randul lor o persoana care sufera de schizofrenie, sa participe la acest curs.
Doar asa, vor putea intelege mai multe despre aceasta tulburare si isi pot recapata speranta. 

Persoanele cu schizofrenie merita o viata normala!

Cine sustine acest curs:

psihoterapeut melania manescu

Melania Manescu

Psiholog Clinician Bucuresti


Psihoterapeut cu formare in Analiza Tranzactionala, Terapia Sistemica copil, cuplu, familie

dr radu ocrain

Radu Ocrain

Medic Specialist Psihiatru – Psihoterapeut Bucuresti


Medic specialist psihiatru
Psihoterapeut în formare în analiză existențială
Psihoterapeut DBT

Cursul va avea loc in data de 02.02.2024 si 09.02.2024 orele 18:00 – 20:30 si se va desfasura fizic in Clinica Hope din Str. Virgil Plesoianu, nr. 79A, Sector 1, Bucuresti.

Vei beneficia de informatii clare, exacte care sa te ajute sa navighezi si sa depasesti mai usor simptomele Tulburarii Borderline,

Fara termeni medicali complicati sau limbaj psihologic.

Vei invata metode practice pentru a incepe o etapa mai buna a vietii tale.

Invata de la specialisti abilitatile si metodele necesare pentru a depasi aceasta tulburare.

Primii 7 participanti care se inscriu, beneficiaza de decontare totala a costurilor acestui curs prin CNAS. Pentru aceasta varianta trebuie sa aiba calitatea de asigurat.

* Dupa completarea formularului, vei fi contactat telefonic pentru a-ti furniza toate detaliile. Numarul telefon ne este necesar pentru a te contacta in vederea stabilirii detaliilor. Completarea email-ului este necesara pentru a primi link-ul de plata, cel de acces la curs si eventualele materiale pentru suportul de curs.
*Datele tale personale sunt in siguranta. Acestea nu vor fi folosite pentru alte activitati de promovare sau comerciale.

Inscrie-te la cursul de psihoeducatie pentru schizofrenie!

    captcha

    Inscrie-te la cursul de psihoeducatie pentru schizofrenie!