Tulburari psihice copii si adolescenti - Clinica Hope

Tulburari psihice copii si adolescenti

La Clinica Hope beneficiezi de consultație și tratament modern de psihiatrie într-un cadru cald și primitor, dezvoltare personală, terapie de cuplu si grup.

Nu raspunde la stimuli, comportament diferit

Copilul tău nu face contact vizual, ca de exemplu să te privească atunci când îl hrănești sau să zâmbească când îi zâmbești? Nu răspunde la numele său sau la sunetul unei voci familiare?

Poate să nu fie nimic îngrijorător sau pot fi semne care să indice o tulburare de spectru autist. [..]

Probleme de concentrare, agitatie

Copilul tău nu poate sta locului? Se mișcă tot timpul și este deosebit de impulsiv? Este nerăbdător și se enervează ușor când trebuie să aștepte? Este visător și uituc?

Poate fi un copil perfect normal, unul care are nevoie de reguli sau unul care suferă de ADHD [..]

Sentimente accentuate de teama

Copilul tău se desparte extrem de greu sau deloc de membrii familiei? Dormitul singur, situațiile noi sau chiar mersul la grădiniță sunt imposibile din cauza crizelor nesfârșite de plâns? Are mai mereu probleme digestive sau respiratorii?

Află ce semne iți arată când copilul tău are o tulburare de anxietate [..]

Nervozitate, comportamente impulsive

Copilul tău este mereu furios în ultima vreme? Nu respectă regulile familiei? Are probleme cu rezultatele la școală sau cu absențele?

Nervozitatea este la copii și adolescenți o formă de exprimare a suferinței psihice, anxietății sau chiar a depresiei [..]

Afectat de unele evenimente

Familia trece prin clipe grele: divorț, deces, certuri frecvente, violență, boală? Nu știi dacă sau cum să-ți ajuți copilul să treacă neafectat peste aceste evenimente? Ți-e teamă să nu devină deprimat sau anxios?

Află cum îți poți ajuta copilul să depășească aceste obstacole [..]

Te ingrijoreaza adolescentul tau?

Adolescentul tău suferă de depresie? Se enervează foarte frecvent și este extrem de impulsiv? Amenință sau vorbește despre suicid? A avut tentative de suicid? Consumă droguri/alcool? Certurile sunt din ce în ce mai violente și te temi pentru el/ea?

Există un program unic care oferă un tratament foarte eficient. Află mai multe [..]

DE CE SĂ VII LA CLINICA HOPE?

Suntem dedicați oferirii celor mai bune tratamente pentru sănătatea ta psihică și emoțională. Cum știm care sunt acestea? Aplicăm cunoștințele ultimelor ghiduri internaționale de tratament și țintim să oferim întreaga gamă de intervenții dovedite științific ca fiind cele mai eficiente, de la medicație la tipurile de psihoterapie.

Organizăm totul în PROGRAME DE TRATAMENT, pentru ca să știi tot timpul întreaga gamă de servicii de care ai nevoie și ce parcurs ai de urmat.

Noi oferim o abordare individuală, în care tu poți alege între toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice, în care psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul tău, aplicând programe specializate pentru ca să primești cel mai bun și eficient parcurs terapeutic pentru tine.

Astfel șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Eforturile de a construi programe complete de tratament au adus clinicii în 2018 o neașteptată apreciere internațională, Clinica Hope devenind singura clinică din România care a primit, în Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru „Bune practici medicale”- Best Medical Practice.

Totul începe la noi cu un CONSULT LA MEDIC.

Stabilește o programare!
CLINICA HOPE se dezvoltă continuu din 2009, pornind de la o idee clară: să ofere pacienților din România numai tratamente psihice cu eficiență dovedită științific, urmărind recomandările de tratament internaționale. Având o echipă completă de psihiatri și psihologi, ne urmărim cu perseverență obiectivele și inovăm continuu, lansând în ultimii ani nu mai puțin de 4 tipuri de programe unice de tratament, recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Prin programele noastre, ne dorim să-ți oferim toate șansele de recuperare și beneficiile pentru sănătate și să-ți oferim înapoi Speranța și Echilibrul!

Programeaza-te
Call Now Button