Vara asta scapa gratuit de anxietate

 

 

Tulburările de anxietate sunt cele mai frecvente tulburări psihice, cu o prevalență, pe parcursul vieții de 28.8% (Kessler RC, 2005), ceea ce înseamnă că aproape 1 din 3 oameni va avea o formă de tulburare de anxietate pe parcursul vieții. Cand vine vorba de tratamentul anxietatii, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte.

Ce definim prin anxietate?

O sumă de simptome fizice neplăcute, însoțite sau nu de o stare de neliniște, îngrijorare sau panică, ce pot apărea în legătură cu o situație/obiect anume sau nu, fiind prin definiție în exces față de ceea ce ar fi adaptativ sau firesc în acea situație și producând prin apariția acestor simptome, o suferință în plus.

Există mai multe tulburări care fac parte din familia tulburărilor de anxietate.

Din fericire, există metode foarte eficiente pentru tratamentul anxietatii.

În general, ele constau fie în psihoterapie, individuală sau de grup, fie în medicație, fie amândouă, combinate în funcție de caz. În cadrul clinicilor specializate, toate tipurile de intervenție sunt corelate în programe dedicate. Tratamentul tulburărilor de anxietate se face în general fără internare (în ambulator). În anumite situații grave, cum ar fi apariția concomitentă a altor simptome (ideație suicidară, depresie severă, uz de substanțe sau agorafobia severă) tratamentul anxietatii poate necesita spitalizarea.

Numeroase studii și meta-analize (analizele unor grupuri mari de studii) în ultimii 30 de ani au demonstrat eficiența tratamentelor inițiate cu medicație sau psihoterapie, ambele fiind acum în prima linie, ca și grad de recomandare conform ghidurilor de specialitate.

Alegerea tratamentului anxietatii este astfel inițial ghidată de preferințele pacientului, riscurile și beneficiile pentru fiecare pacient în parte, ce metode au avut succes în trecutul persoanei, ce alte boli fizice sau psihiatrice mai are pacientul, costul tratamentului și din păcate, accesul la tratament.

 

tratament anxietate gratuit

De ce să alegi acest program?

Noi oferim o abordare individuală, în care pacienții pot alege între toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt. În plus, am creat programe specifice de tratament și workshop-uri precum acesta, în care poți învăța cum să gestionezi singur anxietatea.

Acest program este format din 12 sedințe de terapie în care te eliberezi de anxietate.

  • serviciu decontat de Casa de Asigurări de Sănătate;
  • un spațiu cald, intim, în care te simți ca acasă;
  • o echipă de specialiști cu abilități de relaționare deosebite, motivați personal de dorința de a contribui la o transformare pozitivă în viețile oamenilor;

Specialiștii noștri au o îndelungată experiență în domeniul tratamentului anxietății.

Aplicând metodele combinate, avem o eficiență mult mai mare pe termen lung. Avantajul nostru constă însă în faptul că suntem o clinică exclusiv destinată sănătății psihice.

Psihiatrul și psihoterapeutul fiecărui pacient comunică și colaborează între ei, cu acordul pacientului, aplicând programe specializate pentru ca acesta să primească cel mai bun și eficient parcurs terapeutic.

Astfel, șansele tale să rezolvi problemele cauzate de această afecțiune sunt mult mai mari, iar timpul necesar va fi mult mai mic.

Condiții obligatorii de înscriere în programul Vara asta scapă gratuit de anxietate :

  • Este necesar să fii asigurat la CNAS.
  • Este necesar să ai bilet de trimitere de la medicul de familie.
  • Sedințele se desfăsoară în format de grup.
  • Doar 20 de locuri sunt disponibile.
  • Programul este disponibil doar pentru locațiile din București și Timișoara.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate.

Înscrie-te acum in program și beneficiază gratuit de tratament.