vino in echipa noastra

Vino in echipa noastra

Daca esti in cautarea unui loc de munca care sa-ti ofere satisfactii profesionale vino in echipa noastra. Alături de medici psihiatrii, psihoterapeuți și logopezi foarte talentați, ne dorim să construim un sistem complet pentru tratamentul tulburarilor psihice.

Ne dorim să permită tratarea tuturor suferințelor psihologice ale familiei de la copii la părinți, aducând pacienților și intervenții psihologice unice în România!

 

Obiectivul nostru

Preocuparea noastra principala este de a ajuta cat mai bine pacientii si de a deveni lideri in ingrijirea sanatatii mintale.

Pentru acest lucru am creat programe de tratament pentru fiecare tulburare in parte. Aceastea sunt conforme cu ultimele recomandari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Sunt realizate astfel incat programul sa aiba cea mai mare eficienta posibila pentru diagnosticul in cauza.

Tratamentul in clinica noastra prevede Psihiatrie + Psihoterapie + Psihoeducatie.

 

Realizari

 • Singurul program complet de tratament al tulburării bipolare – metoda IPSRT
 • Singurul centru din România care aplică complet terapia dialectic-comportamentală (DBT)
 • Primul program specializat din România pentru simptomele negative, recuperare psihologică și socială a persoanelor care sufera de Schizofrenie
 • Premiul Rose of Paracelsus acordat de catre Asociația Medicală Europeană – pentru Cea mai bună practică medicală

Echipa noastra

Echipa noastra cuprinde peste  100 de specialisti in domeniul Psihiatriei si al Psihoterapiei. Acestia sunt sustinuti de inca 20 de persoane pe partea administrativa si sunt preocupati de bunul mers al lucrurilor.

Astfel colegii nostri sunt ambitiosi si determinati sa aplice cele mai bune tratamente pacientilor.

Avem in prezent 3 sedii deschise in Bucuresti in sectoarele 1, 3 si 4, unul in Cluj-Napoca si unul in Iasi.

Pe de alta parte facem eforturi sa ajutam toate tipurile de persoane care ne solicita ajutorul. Avem servicii specifice pentru toate categoriile de varste.

Daca te consideri o persoana ambitioasa si vrei sa lucrezi alaturi de astfel de colegi vino in echipa noastra.

Cand ai vazut postul care te intereseaza, este de ajuns sa completezi formularul, sa ne trimiti CV-ul si sa astepti ulterior sa fii contactat de catre un coleg de-al nostru. In cadrul interviului vei avea ocazia sa discuti mai multe despre asteptarile noastre, responsabilitatile tale, beneficiile colaborarii cu noi.

La Clinica Hope se fac angajari in urmatoarele departamente:

 • Psihiatrie – cautam absolventi ai facultatii de medicina cu cat mai multa experienta pentru a ajuta pacientii pe aprtea de diagnostic si medicatie
 • Psihoterapie – este potrivit psihologilor si psihoterapeutilor cu experienta care cauta sa se dezvolte pe aceasta ramura
 • Logopedie – Cautam persoane talentate care iubesc copii si au formare si experienta in acest domeniu
 • Receptie – Activitate potrivita persoanelor dinamice, prezentabile si energice si cu aptitudini pentru relationarea cu clientii, callcenter si responsabilitate financiara.
 • Administrativ
 • Online Marketing
 • Financiar

Sunt preferate in general de persoanele foarte bine organizate si meticuloase, ce vor sa verifice cu atentie produsele livrate catre clienti.

Cautam colegi noi pentru urmatoarele functii:

Receptionera / Front desk assistant

Tip job: Full time

Asistent manager

Tip job: Full time

Operator introducere date

Tip job: Full time

– Medic Psihiatru

Tip job: Full time/Part time

– Specialist Marketing

Tip job: Full time

– Logoped

Tip job: Full time