Despre noi - Clinica Hope

Despre noi

Cand ai o suferinta psihica, ultimul lucru de care ai nevoie sunt holurile aglomerate, reci si impersonale ale unui spital sau policlinici, care sa se stie ca este pentru „nebuni”. Nu ai nevoie sa stai la coada si sa se uite ceilalti la tine cu „uite-l si pe asta, pare normal saracu dar nu e”, nu ai nevoie sa te imbrincesti, sa iti tii „rand”, sa te grabesti ca e medicul ocupat, sa nu ai timp sa pui intrebari etc. Nu ai nevoie sa ti se dea „sfaturi intelepte” si nici sa fii tratat cu superioritate.

Ai nevoie de intimidate, caldura si intelegere; de rabdare si delicatete; de respectarea unicitatii mintii tale, chiar daca problema poate fi incadrata intr-un diagnostic; de punctualitate si confidentialitate.

In cadrul Clinicii Hope, vorbim deschis despre afectiunile psihice, pentru ca primul pas spre vindecare e constientizarea si acceptarea realitatii – faptul ca ai nevoie de sprijin.
Daca esti intr-un moment de cumpana, iti poti recâstiga starea de bine cu ajutor profesional oferit cu calm, intelegere si respect.
Cu siguranta vei gasi raspuns la orice problema emotionala, intr-un cadru cald si primitor.

gabriella bondoc

Clinica Hope ofera servicii integrate de sanatate psihica pentru intreaga familie.

Prin  serviciile de psihologie, psihoterapie si psihiatrie pe care le-am dezvoltat si pe care le promovam neobosit, ne indeplinim in fiecare zi misiunea de a le oferi oamenilor sansa unui tratament corect.

Clinica Hope inseamna expertiza si profesionalism, empatie, confidentialitate, punctualitate.

Din 2016, anul in care am realizat organizarea actuala a Clinicii Hope, am dezvoltat patru programe unice in România pentru tratamentul tulburarilor afective la adulti si adolescenti, o abordare multidisciplinara in care am imbinat doar acele metode recomandate si validate de studii stiintifice.

Clinica Hope a primit, in 2018, premiul Rose of Paracelsus din partea European Medical Association, prima recunoastere oferita de aceasta asociatie internationala unei clinici din România pentru excelenta in organizarea, implementarea si modernizarea serviciilor de ingrijire si de sanatate.

CLINICA HOPE OFERA:

  • Servicii de sanatate psihica la standardele impuse de ghidurile medicale internationale
  • Integrarea celor mai recente studii stiintifice in experienta clinica directa
  • Programe specializate de tratament pentru tulburarea afectiva bipolara si tulburarea borderline, unice in România
  • Singurul program complet de terapie dialectic-comportamentala (DBT) oferit in România
  • Abordare multidisciplinara, in care psihoterapeutul si psihiatrul colaboreaza strâns cu clientul si familia sa, pentru cele mai bune rezultate
  • Servicii adaptate personalitatii clientului, obiectivelor, contextului de viata si resurselor sale
  • Confidentialitate deplina si un mediu de lucru cald, primitor si confortabil
  • Specialisti cu abilitati de interrelationare deosebite, motivati personal de dorinta de a contribui la o transformare pozitiva a vietii oamenilor
  • Expertiza de top in terapia dialectic comportamentala (DBT) prin specialistii nostri, membri fondatori ai Asociatiei Române de Terapie Dialectic-Comportamentala
  • Comunicare deschisa cu privire la cele mai frecvente conditii medicale de sanatate psihica, pentru a creste gradul de constientizare asupra celor mai frecvente tulburari afective si sansele de recuperare 100%
Programeaza-te
Call Now Button