programul nacela

Programul NACELA vine in completarea tratamentului recomandat pentru depresie.

Cum ne ajuta programul nacela in tratarea depresiei? Se manifestă prin cel puțin 2 săptămâni de: tristețe, lipsa bucuriei și a plăcerii, tulburări de poftă de mâncare, somn, energie, idei negative, de vinovăție sau chiar suicid.
programul nacela

Tratamentul depresiei în clinica noastră se face îmbinând multiple abordări recunoscute a fi eficiente, pentru a oferi clienților cât mai multe pârghii în depășirea acestei tulburări.

Clienții noștri beneficiază de consult specializat și de suport în alegerea celei mai bune opțiuni pentru fiecare caz în parte.

 

Programul nacela –PSIHIATRIA

Există numeroase tratamente antidepresive care pot ameliora simptomele depresive. Psihiatrii noștri vi-l pot oferi pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră, alături de sfaturi generale pentru reglarea stilului de viață. Tratamentul va dura minimum 6-8 luni, cel mai potrivit moment să renunțați treptat la medicație fiind cel în care treceți printr-o perioadă stabilă de viață și ați făcut schimbări semnificative față de momentul debutului simptomelor.

 

Programul nacela – PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

Depresia este o tulburare cu o încărcătură psihologică mai mare decât cea biologică. Descoperirea cauzelor profunde ale depresiei:

 • modificarea felului propriu de raportare la viață, la lume și la sine,
 • vindecarea traumelor trecutului,
 • schimbarea stilului de viață

Pot fi unele din multiplele feluri în care psihoterapia poate duce nu numai la regăsirea unei stări de bine ci, de cele mai multe ori, la un proces de creștere și dezvoltare personală.

CE ESTE PROGRAMUL „NACELA”?

NACELA este un program de psihoterapie de grup, de 12 săptămâni! Este creat special pentru persoanele care luptă cu o tulburare depresivă. Acesta oferă suport, psihoeducație și formarea unor abilități specifice pentru depășirea cu succes a episodului depresiv și prevenirea apariției unora noi.

Ședințele de psihoterapie de grup vor fi săptămânale, cu o durată de 90 de minute și grupul va fi limitat la 8-10 persoane.

Programul NACELA are un tipar strcturat al fiecărei ședințe și este construit pentru a merge în paralel sau pentru a fi urmat de psihoterapie individuală.

 

La sfârșitul celor 12 săptămâni, veți putea să:

 • recunoașteți și modificați gândurile Negative;
 • aflați ce Acțiuni și comportamente sunt legate de/accentuează depresia și cu ce alte elemente să le înlocuiți;
 • aveți Contacte umane care să vă ofere suport și valoare vieții dumneavoastră și să puteți construi relații bazate pe respect și intimitate;
 • vă reconectați cu baza Energiei vitale din fiecare;
 • veți cunoaște conceptele de Copil Liber și Copil Adaptat și felul în care să lucrați cu ele pentru creșterea nivelului de Energie;
 • veți conștientiza rolul Limitelor în originea depresiei și a sentimentelor de inutilitate, neputință și lipsă de sens;
 • veți începe lungul drum în regăsirea Aspirațiilor și speranței pentru o viață fericită și a Ancorelor pentru ea;
 • veți învăța tehnici de relaxare și strategii eficiente de management al stresului;
 • veți primi informații despre cauzele depresiei, rolul neurotrasmițătorilor cerebrali și felul în care depresia poate fi prevenită și tratată;

 

Programul NACELA este construit pe tehnici de terapie cognitiv-comportamentală, analiză tranzacțională, mindfulness, psihiatrie.

„Programul Nacela” este un suport util în ridicarea deasupra întunericului și deznădejdii depresiei! Scopull este regăsirea speranței și a stării de bine interior.

 

TRATEMENTUL DEPRESIEI – TERAPII ALTERNATIVE:

YOGA, REIKI, THETA HEALING,TEHNICA RADIANTĂ

 

Tehnicile alternative aduc un nivel suplimentar tratamentelor clasice și refac la un nivel profund și spiritual legătura corp-minte.

De asemenea, ele pot oferi și un răspuns la întrebări, neliniști existențiale sau tristețe legate de lipsa unei căi spirituale sau a sensului vieții.

Pentru mai multe detalii consultați fiecare tehnică în parte.

Cursul va avea loc FIZIC in locatia din Sfantul Stefan nr. 7, Sector 2, Bucuresti.

 • Inceperea este in data de 15 noiembrie 2022
 • Durata sesiunilor este de 90 de minute, intre orele 18:30-20:00
 • Durata cursului – 12 saptamani
 • Pretul este de 150 RON/sesiune (plata tip abonament lunar)

Cine tine cursul:

psihoterapeut Bălșanu Alina

Alina Balsanu


Psiholog clinician, psihoterapeut în supervizare în psihoterapie Cognitiv Comportamentala și Hipnoza și în psihoterapie Adleriana, Solution Focus Coach și Trainer.

Inscrie-te la programul Nacela

  Inscrie-te rapid apeland la numarul de telefon: +40 770 349 858