Programe specializate de tratament pentru adulți și copii

Tulburarea de personalitate borderline se tratează.

Acesta este un program de tratament, unic în România, bazat pe terapia dialectic-comportamentală (DBT) care conține psihoterapie, psihiatrie și psihoeducație.

Peste 220 de studii internaționale au dovedit că DBT-ul scade comportamentele periculoase, nivelul de suferință, și ameliorează semnificativ calitatea vieții.

Navigand intre poli” este un program pentru tulburarea bipolara, specializat, care construieste un sistem complet de management al tulburarii bipolare, in care psihiatrii si psihoterapeutii colaboreaza strans pentru un program personalizat de tratament.

Informarea complexa si un stilul de viata echilibrat scad rata de reaparitie de noi episoade cu pana la 40%.

Programul contine parte de psihiatrie, psihoterapie si sesiuni de psihoeducatie.

Program de tratament pentru schizofrenie.

Schizofrenia nu se vindeca dar se trateaza.

Cu ajutorul acestui program se poate imbunatatii conditia si viata sociala cu pana la 60%.

Programul cuprinde partea de training de abilitati sociale care este unicat in Romania.

Workshop de psihoeducatie si psihoterapie, creat special pentru toti cei care sufera de tulburari de anxietate si atacuri de panica.

In cadrul acestui program punem impreuna cunostinte din domeniile: neurobiologiei, psihoterapie, si mindfulness pentru a-ti oferi cele mai relevante informatii si tehnici necesare unui tratament de anxietate si pentru atacul de panica.

Program de psihoterapie de 12 saptamani, special creat pentru persoanele care sufera de o tulburare depresiva.

Programul nostru  este construit pe tehnici de terapie cognitiv-comportamentala, analiza tranzactionala, mindfulness si psihiatrie.

Metoda psihologica care reduce dovedit stresul, anxietatea și chiar durerea fizică, fiind folosită în toate clinicile importante de psihoterapie, boli cronice dar și în școli și gradinițe.

Se predau principii de mindfulness și acceptare radicală dezvoltate de Marsha Linehan în terapia dialectic-comportamentală.

Programul constă din teorie și exerciții practice care să ducă la o trăire conștientă a vieții, pas cu pas.

Program de educatie psihologica parentala, bazat pe numeroase studii efectuate in domeniul teoriei atasamentului.

Are rolul de a-i ajuta pe parinti sau pe ingrijitori sa cladeasca relatii securizante intre ei si copiii lor, atentia fiind axata pe a intelege comportamentul determinat de o nevoie si actionarea in aceasta privinta.

Intervenție pentru Normalizarea Sentimentelor Problemelor comportamentale Impulsivității și Relațiilor Adolescenților

Programul este bazat pe metoda terapiei dialectic-comportamentala care este o împletire între metoda cognitiv-comportamentală și practica mindfulness.

Se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor privind reglarea emotionala, mindfulness, calea de mijloc, abilitati de criza si relatii interpersonale.