Pentru Adulti - Clinica Hope

Cum te simti?

Uneori simți că nu ai aer? Nod în gât? Palpitații? Amețeli?

Ești convins că suferi de o boală gravă?

Simți uneori că faci infract sau o să înnebunești? Ai atacuri de panică?

E posibil să suferi  de o tulburare de anxietate și să nu știi acest lucru!

Nu ești singur, 1 din 4 persoane suferă de o formă de anxietate.

Ai devenit treptat mai trist? Nu mai ai energie? Lucrurile care altadată te bucurau acum te lasă rece?

Plangi mult?

Te întrebi dacă viața mai merită traită sau ai chiar ganduri de suicid?

Poate fi vorba de o tulburare emoțională cu simptome depresive sau chiar de o Depresie!

Depresia se poate rezolva cu succes.

Ai avut perioade de energie crescută, cu planuri multe, impulsivitate și gânduri care ”alergau” în cap?

Perioade în care nu simțeai nevoia de somn și cei din jur nu te înțelegeau? Ai trecut și prin perioade de depresie, fără putere și fără chef de viață?

Aceste alternări pot fi semnele unui dezechilibru chimic care poartă numele de tulburare bipolară ! Este o afecțiune care se poate trata sigur și eficient.

Afla cum poți fi sigur dacă suferi sau nu..

Emoțiile tale sunt atît de intense încât devin o suferință insuportabilă?

Viața ta se simte ca o perpetuă criză emoțională ? Te înfurii ușor și faci lucruri pe care le regreți mai târziu ? Te-ai gândit deseori că viața ta nu are rost sau că nu merită să trăiești ?

Dacă ai raspuns cu „DA” la majoritatea celor de mai sus atunci, cel mai probabil, suferi de trăsături sau tulburare de personalitate BORDERLINE. .Clinica noastră este SINGURA CLINICĂ DIN ROMÂNIA SPECIALIZATĂ în tratamentul acestei tulburări. Află tot cei ai nevoie să știi..

Cineva drag ție trece printr-o perioadă  în care susține cu tărie lucruri imposibile sau improbabile (ex:  urmărit, atacat, vizat)?

Se poartă și vorbește ciudat, greu de înțeles sau ilogic? Este retras în lumea lui/ei? Simte sau crede că se vorbește despre el/ea la televizor/radio sau că lumea îî citește gîndurile?

Pot fi semnele unui episod psihotic, un element care reprezintă un factor de gravitate maximă al tulburărilor psihice. Află de la noi ce să faci și cum îl poți ajuta..

Ai un somn neodihnitor?

Nu poți adormi decaât cu foarte mare dificultate? Te trezești mmult pre devreme? Ai coșmaruri frevente? În timpul zilei, ești obositt, nu te poți concentra sau ești nervos?

Tulburările de somn sunt foarte frecvente (și normale) în perioadele stresante sau de suferință emoțională, dar pot fi semnele inițiale ale unor tulburări mai grave (anxietate, depresie etc). Studiile din ultimii 5 ani leagă ritmul de somn direct de sănătatea noastră psihică! Verifică cu un specialist cum poți să ai din nou un somn odihnitor..

Fumezi și ai vrea să te lași?

Vrei să știi mai multe legate de consumul de alcool? Ai probleme de sănătate cauzate de alcool/tutun?

Știai că fumatul este cea mai importantă cauză de boală la nivel mondial? Iar consumul nociv de alcool este pe locul trei în acest top al îmbolnăvirilor? Că alcoolul este cancerigen de clasă 1 (risc maxim) la fel ca tutunul? Dar că există pastile extrem de eficiente pentru a trata aceste două dependențe, fără ca ”voința” să mai fie necesară? Află mai multe..

Dificultăți severe de concentrare?

Ai probleme la muncă sau în relații din aceste motive? Ți-e greu să urmărești instrucțiuni sau să termini ce ți-ai propus? Ești frecvent nervos, neliniștit sau agitat? Ți s-a spus că ai fost un copil ”cu capul în nori” sau unul agitat, care ”nu putea sta locului”?

S-ar putea să ai ADHD (Tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate), afecțiune care apare din copilărie dar persistă și la adulți. Până la 6 % dintre adulți pot suferi de ADHD fără să știe cauza suferinței lor de o viață. Află cum poți să te testezi și să te tratezi

Cu ce te putem ajuta?

TESTE PSIHOLOGICE

In unele cazuri diagnosticul medicului sau al terapeutului se verifica cu ajutorul testelor psihologice.

TESTE PSIHOLOGICE

DEZVOLTARE PERSONALA

MINDFULNESS

DEZVOLTAREA RELATIILOR

Programe de tratament

Tulburarea de personalitate borderline se trateaza.

Acesta este un program de tratament, unic in Romania, bazat pe terapia DBT care contine Psihoterapie, psihiatrie si psihoeducatie.

Peste 220 de studii internationle au dovedit ca DBT-ul scade comportamentele periculoase, nivelul de suferinta si amelioreaza semnificativ calitatea vietii.

Navigand intre poli” este un program pentru tulburarea bipolara, specializat, care construieste un sistem complet de management al tulburarii bipolare, in care psihiatrii si psihoterapeutii colaboreaza strans pentru un program personalizat de tratament.

Informarea complexa si un stilul de viata echilibrat scad rata de reaparitie de noi episoade cu pana la 40%.

Programul contine parte de psihiatrie, psihoterapie si sesiuni de psihoeducatie.

Program de tratament pentru schizofrenie.

Schizofrenia nu se vindeca dar se trateaza.

Cu ajutorul acestui program se poate imbunatatii conditia si viata sociala cu pana la 60%.

Programul cuprinde partea de training de abilitati sociale care este unicat in Romania.

Workshop de psihoeducatie si psihoterapie, creat special pentru toti cei care sufera de tulburari de anxietate si atacuri de panica.

In cadrul acestui program punem impreuna cunostinte din domeniile: neurobiologiei, psihoterapie, si mindfulness pentru a-ti oferi cele mai relevante informatii si tehnici necesare unui tratament de anxietate si pentru atacul de panica.

Program de psihoterapie de 12 saptamani, special creat pentru persoanele care sufera de o tulburare depresiva.

Programul nostru  este construit pe tehnici de terapie cognitiv-comportamentala, analiza tranzactionala, mindfulness si psihiatrie.

Metoda psihologica care reduce dovedit stresul, anxietatea și chiar durerea fizică, fiind folosită în toate clinicile importante de psihoterapie, boli cronice dar și în școli și gradinițe.

Se predau principii de mindfulness și acceptare radicală dezvoltate de Marsha Linehan în terapia dialectic-comportamentală.

Programul constă din teorie și exerciții practice care să ducă la o trăire conștientă a vieții, pas cu pas.

Programeaza-te
Call Now Button