Tulburari Psihice la Adulti

Psihiatrie si Psihoterapie pentru Adulti - Simptome

Uneori simți că nu ai aer? Nod în gât? Palpitații? Amețeli?

Ești convins că suferi de o boală gravă?

Simți uneori că faci infarct sau o să înnebunești? Ai atacuri de panică?

E posibil să suferi  de o tulburare de anxietate și să nu știi acest lucru!

Nu ești singur, 1 din 4 persoane suferă de o formă de anxietate.

Ai devenit treptat mai trist? Nu mai ai energie? Lucrurile care altă dată te bucurau acum te lasă rece?

Plângi mult?

Te întrebi dacă viața mai merită trăită sau ai chiar gânduri de suicid?

Poate fi vorba de o tulburare emoțională cu simptome depresive sau chiar de o depresie!

Depresia se poate vindeca cu succes.

Ai avut perioade de energie crescută, cu planuri multe, impulsivitate și gânduri care „alergau” prin cap?

Perioade în care nu simțeai nevoia de somn și cei din jur nu te înțelegeau? Ai trecut și prin perioade de depresie, fără putere și fără chef de viață?

Aceste alternări pot fi semnele unui dezechilibru chimic care poartă numele de tulburare bipolară ! Este o afecțiune care se poate trata sigur și eficient.

Afla cum poți fi sigur dacă suferi sau nu de tulburare bipolară.

Emoțiile tale sunt atât de intense încât devin o suferință insuportabilă?

Viața ta se simte ca o perpetuă criză emoțională ? Te înfurii ușor și faci lucruri pe care le regreți mai târziu? Te-ai gândit deseori că viața ta nu are rost sau că nu merită să trăiești?

Dacă ai raspuns cu „DA” la majoritatea celor de mai sus, atunci cel mai probabil, suferi de trăsături sau tulburare de personalitate BORDERLINE. Clinica noastră este SINGURA CLINICĂ DIN ROMÂNIA SPECIALIZATĂ în tratamentul acestei tulburări. Află tot cei ai nevoie să știi…

Cineva drag ție trece printr-o perioadă în care susține cu tărie lucruri imposibile sau improbabile (ex: crede că e urmărit, atacat, vizat)?

Se poartă și vorbește ciudat, greu de înțeles sau ilogic? Este retras în lumea lui/ei? Simte sau crede că se vorbește despre el/ea la televizor/radio sau că lumea îî citește gândurile?

Pot fi semnele unui episod psihotic, un element care reprezintă un factor de gravitate maximă al tulburărilor psihice. Află de la noi ce să faci și cum îl poți ajuta…

Ai un somn neodihnitor?

Nu poți adormi decât cu foarte mare dificultate? Te trezești mult pre devreme? Ai coșmaruri frecvente? În timpul zilei, ești obosit, nu te poți concentra sau ești nervos?

Tulburările de somn sunt foarte frecvente (și normale) în perioadele stresante sau de suferință emoțională, dar pot fi semnele inițiale ale unor tulburări mai grave (anxietate, depresie, etc). Studiile din ultimii 5 ani leagă ritmul de somn direct de sănătatea noastră psihică! Descoperă împreună cu un specialist cum poți să ai din nou un somn odihnitor..

Fumezi și ai vrea să te lași?

Vrei să știi mai multe legat de consumul de alcool? Ai probleme de sănătate cauzate de alcool/tutun?

Știai că fumatul este cea mai importantă cauză de boală la nivel mondial? Iar consumul nociv de alcool este pe locul trei în acest top al îmbolnăvirilor? Că alcoolul este cancerigen de clasă 1 (risc maxim), la fel ca tutunul? Dar că există pastile extrem de eficiente pentru a trata aceste două dependențe, fără ca „voința” să mai fie necesară? Află mai multe…

Dificultăți severe de concentrare?

Ai probleme la muncă sau în relații din aceste motive? Ți-e greu să urmărești instrucțiuni sau să termini ce ți-ai propus? Ești frecvent nervos, neliniștit sau agitat? Ți s-a spus că ai fost un copil „cu capul în nori” sau unul agitat, care „nu putea sta locului”?

S-ar putea să ai ADHD (Tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate), afecțiune care apare din copilărie, dar persistă și la adulți. Până la 6% dintre adulți pot suferi de ADHD fără să știe cauza suferinței lor de o viață. Află cum poți să te testezi și să te tratezi…

Servicii de Psihiatrie si Psihoterapie pentru Adulti

TESTE PSIHOLOGICE

În unele cazuri, diagnosticul medicului sau al terapeutului se verifică cu ajutorul testelor psihologice.

TESTE PSIHOLOGICE

DEZVOLTARE PERSONALĂ

MINDFULNESS

DEZVOLTAREA RELATIILOR

Psihiatrie si Psihoterapie pentru Adulti - Programe de tratament

Tulburarea de personalitate borderline se tratează.

Acesta este un program de tratament, unic în România, bazat pe terapia dialectic-comportamentală (DBT), care conține Psihoterapie, psihiatrie și psihoeducație.

Peste 220 de studii internaționale au dovedit că DBT-ul scade comportamentele periculoase, nivelul de suferință și ameliorează semnificativ calitatea vieții.

Navigând între poli” este un program specializat pentru tulburarea bipolară, care construiește un sistem complet de management al tulburării bipolare, în care psihiatrii și psihoterapeuții colaborează strâns pentru un program personalizat de tratament.

Informarea complexă și un stil de viață echilibrat scad rata de reapariție de noi episoade cu până la 40%.

Programul conține componentele de psihiatrie, psihoterapie și sesiuni de psihoeducație.

Program de tratament pentru schizofrenie.

Schizofrenia nu se vindecă, dar se tratează.

Cu ajutorul acestui program se pot îmbunătăți condiția și viața socială cu până la 60%.

Programul cuprinde partea de training de abilități sociale, care este unicat în România.

Workshop de psihoeducație și psihoterapie, creat special pentru toți cei care suferă de tulburări de anxietate și atacuri de panică.

În cadrul acestui program adunăm cunoștințe din domeniile: neurobiologie, psihoterapie și mindfulness, pentru a-ți oferi cele mai relevante informații și tehnici necesare unui tratament de succes al anxietății și atacului de panică.

Program de psihoterapie de 12 săptămâni, special creat pentru persoanele care suferă de o tulburare depresivă. 

Programul nostru este construit pe tehnici de terapie cognitiv-comportamentală, analiză tranzacțională, mindfulness și psihiatrie.

Metodă psihologică ce reduce dovedit stresul, anxietatea și chiar durerea fizică, fiind folosită în toate clinicile importante de psihoterapie, boli cronice, dar și în școli și grădinițe.

Se predau principii de mindfulness și acceptare radicală dezvoltate de Marsha Linehan în terapia dialectic-comportamentală.

Programul constă în teorie și exerciții practice, care să ducă la o trăire conștientă a vieții, pas cu pas.

Programeaza-te
Call Now ButtonPROGRAMEAZA-TE