Tulburarea Borderline

Psihoeducația joacă un rol esențial în tratarea schizofreniei. Psihoeducația este un proces de învățare care ajută persoanele afectate și familiile acestora să înțeleagă mai bine boala, să identifice simptomele și să dezvolte strategii eficiente de gestionare a acestora. Aceasta include furnizarea de informații despre schizofrenie, tratamentul disponibil, modalități de a face față simptomelor și de a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Psihoeducatia are rolul de a-i învața atat pe pacienti, cat si pe familiile acestora ce se intampla cu ei si cum sa se comporte unul cu celalalt. Cu siguranta,  persoanele care sufera de schizofrenie, au nevoie de cat mai mult suport din partea apropiatilor si a familiei pentru a putea inregistra progrese si a-si putea imbunatati viata.
Cu totii luam decizii mai bune cand suntem informati si ne este mai usor sa aplicam niste solutii eficiente si dovedite decat sa incercam sa le gasim singuri.

Cursul Psihoeducatie Anxietate

Află tot ce trebuie să stii despre Anxietate

Află cum să te eliberezi de depresie

Cursul de psihoeducatie pentru depresie este un ghid util in care vei aflta tot ce este esential despre aceasta tulburare.

Invata cum sa faci lucrurile CORECT

Trebuie sa intelegi TULBURAREA BORDERLINE ca sa o poti invinge.

Singurul curs din Romania destinat adolescentilor cu tentative de suicid, autovatamari, tulburari emotionale intense.

Invata sa depasesti cu succes emotiile intense!

Tulburare borderline – curs dezvoltare abilitati

Invata sa depasesti Tulburarea Borderline prin actiune si determinare!